maskorama hint

Sarah Natasha Melbye dissekerer hint spekulerer og hjelper deg. Maskorama er helt enkelt en glamorøs gjettekonkurranse iblandet enkelte elementer fra musikk.


Ohvlu8qjrxrrtm

Årets første Maskorama-hint med Jan Thomas Marion Ravn og Nicolay Ramm.

. Fjorårets sesong av Maskorama på NRK ble en gigasuksess og svært mange ble med på den ville gjetteleken. Det ble bare en kveld for Frosken i Maskorama Journalist og forlegger Arve Juritzen ble den første som måtte ta av seg masken. Ifølge NRK skal vi i år bli nærmere kjent med en nisse og en havfrue.

Og førre veke kom den fyrste avsløringa. Til Se og Hør bekreftet han i oktober at klesdraktene til deltakerne også i år vil bringe med seg små hint om hvem som skjuler seg bak. 061121 2117 061121 2251.

Jeg er overbevist. Her kan du legge igjen dine egne hint rykter teorier og. Ikledd en artig lue satt Arve Juritzen på scenen på Lillehammer bibliotek forrige uke.

Dette er proffenes tips. For ett år siden samlet folk seg rundt tv-skjermen for å se på karakterer danse og synge. Få personer gjettet på at motevalget kunne hinte om noe mer.

30 min 21102021. Maskorama står endeleg for tur. Han var likevel ganske hemmelighetsfull.

Fjorårets sesong av NRK-programmet med det klingende navnet Maskorama var et av de mest sette programmene på NRK i 2020. Hvem som gjemmer seg bak maskene er et hett tema om dagen også blant kjendisene. Allerede nå er to av årets karakterer til det populære TV-programmet Maskorama avslørt.

GOD KVELD NORGE TV 2. Dette er hintene Sesong 2 av NRK-programmet Maskorama er i gang og lurer du på hvem som skjuler seg bak maskene. 071121 2121 081121 0812.

30 min 21102021. Her finner du hintene. Programmet hvor kjendiser skjuler seg bak masker.

Maskorama sendes lørdager kl 1950 på NRK 1 med premiere 6. Årets sesong begynner 6. - Det er mange ting.

Fansen håper prinsesse Märtha eller. Etter festpremieren på Eternals i Los Angeles tirsdag morgen norsk tid røper flere publikummere hint som kommer etter rulleteksten på den nye Marvel-filmen. Vi spurte fire av fjorårets Maskorama-deltagere hva de tror om årets cast og om de har noen tips til de nye deltagerne.

Hvem tror du gjemmer seg bak maskene i Maskorama sesong 2. Sosiale medier koker selv om det er over en uke igjen til havfruen bamsen og grisen skal opptre på scenen. Maskorama sesong 2 Se årets Maskorama-karakterer.

Nå starter en ny runde med Maskorama. 1 day agoDette sier kjendisene om Maskorama-ryktene. 1 min 19102021.

Fortsett å scrolle og du vil få sjansen til å møte alle Maskorama-karakterane. Årets første Maskorama-hint med Jan Thomas Marion Ravn og Nicolay Ramm. Rare stemmer og skjulte hint gjør det vanskelig.

Hvem befinner seg bak maskene i sesong 2 av Maskorama. 19102021 1 min 6 sek. Vi prøver å ikke gi bort noen ting som er for åpenbart sa.

Første deltaker ute av Maskorama. Målet for seerne er å finne ut hvem som skjuler seg bak masken. Med offentliggjøringen av årets karakterer kan også gjettingen på hvem som skjuler seg bak maskene begynne.

Noe er veldig subtilt. Hvem skjuler seg bak masken. Hintet om Maskorama-identitet under Lillehammer-besøk.

Her kan du også foreslå din kandidat og stemme på hvem du tror skjuler seg bak hver maske.


89pl9xgc14trpm


Pin On Jag Alskar Dig


Marlene Bihlheimer Fotografin On Instagram Colab With Robecode Der Pulli Ist Fur Euch Gemacht 3 Anna Fur Robecode Stuttgart In In 2021 Fotografin Instagram Pulli

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel